UMAGE -Dansk design

Skandinavisk design förknippas med estetik, enkelhet och funktionalitet, något som sammanför en bra produkt. UMAGE tillför även ett gediget nytänkande hantverk tillsammans med stor fokus på miljövård. Resultatet blir en hållbar design, där företaget vill försöka se till att göra en extra ansträngning. Det som på danska betyder UMAGE – att du har gjort något extra!

UMAGE grundades 2008 i Köpenhamn, Danmark och har haft en lysande resa. Företaget finns i mer än 2000 butiker i över 60 länder runt om i världen. Belysning var starten för designföretaget som har utökat sin produktkatalog med möbler.

Alla produkter som tillverkas ska inte bara ta hänsyn till miljön, de ska även ha en hållbarhet i material och design för att undvika slit och släng. Ett stort arbete görs även för att minimera koldioxidavtrycket och maximera det etiska engagemanget för miljön. UMAGE produkter förpackas och levereras i platta förpackningar.

Företagets strävar efter att skapa lite extra utifrån dansk design. Deras mönster har starka rötter och inspiration från olika stadsbilder och den råa naturen som omger Köpenhamns pulserande stad.

Läs mer
No products were found matching your selection.