Hitta ditt drömvardagsrum.

När du ska göra om lite, eller börja inreda ditt vardagsrum är det alltid bra att hämta inspiration för vardagsrum. Ta en närmare titt och hitta det bästa vardagsrummet för dig.

Inredningshjälp

Soffor

En soffa är en central plats av ett vardagsrum. Soffor finns i många varianter och storlekar. En soffa är en investering och vi rekommenderar att du kommer till oss och får råd och provsitta.

Swedese

Nova -Jobs 2-sits soffa

Soffa 2-sits

34 000 :-

Erik Jørgensen

EJ220 2062

3-sits soffa

Från 42 785 :-

Soffbord

Stort eller litet? Runt, fyrkantigt eller någon annan form? Lågt? Eller ett lite högre? Soffbord finns i många varianter vi har några här, mejla oss om du inte hittar det du söker… Det finns flera!

A2 Designers

Show Coffee Table

Soffbord

Från 12 500 :-

Fåtölj

Att få slå sig ner i en fåtölj och luta sig tillbaka det är en lyx man ska unna sig. Fåtöljen är också trevlig att sitta i när man ska vara social och avslappnad. Välj en fåtölj som motsvarar dina förväntningar.

Fritz Hansen

Svanen

Snurrfåtölj

43 845 :-

Swedese

Nova fåtölj

Fåtölj

Från 11 465 :-

Belysning

I vardagsrummet bör man ha flera ljuskällor. För det första ett bra allmänljus kan i ett stort rum behövas mer än en taklampa. En läsfåtölj behöver lysas upp av en bra golvlampa men i vardagsrummet behövs också lite små ljuskällor för trivseln.

Örsjö Belysning

Puck

Bordslampa

Från 3 585 :-

Le Klint

Model 306

Bords- och vägglampa

10 995 :-

Förvaring

I vardagsrummet har man både saker man vill dölja och sådant man önskar visa upp. Ett klassiskt sideboard kan tillföra både och en bokhylla kan vara både öppen och stängd.

Karl Andersson & Söner

Mrs Bill 01

Skåp

Från 12 910 :-

A2 Designers

Collect 2010 / Low

Skåp

23 900 :-

Mattor & Textilier

En härligt mjuk matta bidrar både till rummets känsla och akustik. Kuddar, gardiner med mera är annat som kan göra vardagsrummet mer personligt.

Jobs

Sommar natur

Kudde

Från 1 270 :-

Villa Nova

Hana

Matta, tuftad

Från 10 465 :-