Med ett brett sortiment bestående av såväl klassiker som modern design levererar vi möbler och inredning till både hem och offentlig miljö. Hos oss hittar du antingen ett helt koncept eller så väljer du detaljer som förhöjer den miljö som redan finns. Våra erfarna inredare hjälper till med allt från planering och genomförande av inredningsförslag till koordinering av beställning, leverans och montering. Hembesök med inredningsförslag är kostnadsfritt vid order, annars tillkommer en kostnad på 1 500:-.

Vi hjälper dig att skapa antingen ett inbjudande, funktionellt och trivsamt hem eller en sådan arbetsplats med val av möbler, belysning och textilier som speglar din eller företagets personliga stil. Intresserad av gardiner? Klicka här. Besök vår butik på Fleminggatan 13, vid hörnet av Pipersgatan och låt dig inspireras! Vi vill att det ska vara lätt att förnya hemmet eller arbetsplatsen. Därför arbetar vi enligt följande fyra enkla steg:

  1. Inredare från Gösta Westerberg Möbel besöker din bostad eller arbetsplats. Inredaren fotograferar och mäter objektet samt analyserar dina eller ditt företags behov.
  2. Du får ett genomarbetat inredningsförslag som inredaren går igenom tillsammans med dig.
  3. Vi levererar offert och order.
  4. Leverans och montering.

ny_bild_inredning

 

cilla           Söker du inspiration och vill ha ett inredningsförslag?

 

 

Kontakta cilla@gwm.se för mer information

Yngve Eriksson

Kontakta yngve@gwm.se för mer information   –   eller ring 070-7880950 alternativt butiken 08-652 04 20.