Nyheter

Out of stock

Umage

Audacious

Skänk i svart ek  

5 822 :-
-24%

Umage

Audacious

Skänk i mörk ek  

4 399 :-
-24%

Umage

Audacious

Skänk i ek  

4 399 :-
-26%

Umage

Audacious

Skän  

Från 11 199 :-

Umage

Heart’n’Soul

Matbord 120 cm  

25 624 :-

Umage

Heart’n’Soul

Matbord 200 cm  

31 450 :-

Umage

A Conversation Piece

Lounge-stol i Teddy Bear-tyget

19 771 :-
-28%

Umage

Audacious

Skåp i ek

7 999 :-

Nyheter

Välkommen till Gösta Westerberg Möbel! Om du letar efter det senaste designmöbler och inredning har du kommit till rätt ställe! Här erbjuder vi aktuella nyheter och information om de främsta formgivarna och varumärkena. Oavsett om du letar efter tidlösa klassiska möbler från Carl Hansen, modern design från Fritz Hansen, inspirerade möbler från Montana eller moderna italienska möbler från Miniforms – vi har något för alla tillfällen.

Förvandla ditt hem med toppdesignade möbler

Nyheter från alla våra varumärken av designmöbler visar upp ett brett utbud av stilar, material och texturer. Från minimalistiskt till rustikt, traditionellt till modernt och allt däremellan kan du hitta något som passar perfekt till din individuella smak och livsstil. Varje möbel är tillverkad med experthantverk och noggrann uppmärksamhet på detaljer för att garantera år av varaktig kvalitet.

Låt dig inspireras av nyheter av möbler och inredning

Vi strävar efter att förse våra kunder med endast det bästa urvalet av designmöbler och inredning som kommer från hela världen. Oavsett om du letar efter en statement-stol till vardagsrummet, ett elegant matbord till köket eller någon annan heminredning – vi garanterar att du här hittar något bland våra nyheter.

Så kom och besök oss i butiken – vi är säkra på att du kommer att hitta något perfekt för ditt hem!

Gösta Westerberg Möbel sedan 1942