Showing all 5 results

Innolux

Innolux

Innolux är en välkänd och populär tillverkare av designlampor i Finland. Deras lampor har en modern design med en klassisk stil. Förutom hög kvalitet och funktionalitet inom belysning prioriterar Innolux också att skapa produkter som är hållbara och långvariga. Oavsett vilken stil eller preferens du har hittar du rätt designerlampor hos Gösta Westerberg Möbel.

Innolux är ett finskt företag som specialiserat sig på att skapa lampor som ger ljus och liv i hemmet. Företaget grundades 1993 av belysningsexperter, designers och ingenjörer med ett öga för skandinavisk design. De vill alla stödja tidlösa produkter som man kan njuta av i många år.

Vackra Innolux designlampor med ljusterapi

Företaget Innolux har gjort sig ett namn inom belysningsindustrin. De designar och tillverkar några av dagens mest populära lampor. Deras lampserier Kupoli, Concrete och Double Bubble är ikoniska exempel på välgjord modern design. Där mer än 80 % av lamporna tillverkas eller produceras lokalt i Finland.

När du vill skapa ett vackert och elegant utrymme i ditt hem eller på kontoret med tonvikt på rätt mängd ljus. Behöver du inte titta längre än till dessa nordiskt designade armaturer. Vissa lampor är även utrustade och kliniskt godkända för olika former av ljusterapi som till exempel minskar trötthet!

Designlampor som kompletterar det nordiska arvet

Innolux belysningslösningar är en blandning av klassiker från 50- och 60-talen och dagens framstående finska designteam. Tillsammans skapar de både funktionella och estetiskt tilltalande designlampor.

En av Innolux mest sålda lampor är Lokki designlampan, som har vunnit flera priser. Den här produkten kan hittas i många olika miljöer och passar praktiskt taget överallt, från ett sovrum till ett kontorsrum. Vi tvivlar inte på att du kommer att bli nöjd med den!

Bordslampan Modern Art från Innolux fick sitt genombrott när den lades till i MoMA:s permanenta samling. Den utsågs också till den bästa europeiska designlampan 1958. Kontakta Gösta Westerberg Möbel för information om det breda utbudet av belysning för hem och kontor.

Läs mer

Innolux

Sula bordslampa

Bordslampa

2 700 :-

Innolux

Belle takpendel

Taklampa

3 055 :-

Innolux

Bulbo

Taklampa

2 300 :-

Innolux

Lokki

Taklampa

Från 2 900 :-

Innolux

Modern Art

Bordslampa

3 000 :-