Visar alla 19 resultat

Voice

Voice

Voice är ett välkänt svenskt möbelföretag med rötter i Småland. Varumärkets unika designkoncept kombinerar tidlöshet och funktionalitet med lekfullhet. Detta resulterar i både hållbara möbler av hög kvalitet och mer lekfulla lösningar för både hem och offentliga miljöer.

Voice historia börjar 1997 i Småland, Sverige. Företagets mål är att skapa möbler som kombinerar det småländska arvet med en modern livsstil. Detta arbete integreras sömlöst i den svenska kulturen samtidigt som det får ett globalt genomslag.

Med en modern möbeldesign kan du luta dig tillbaka och njuta av livet – oavsett om det är i ditt hem eller i offentliga utrymmen.

Design av möbler för framtiden

Voice är känt för sin innovativa användning av material och genomtänkta design. De skapar exemplariska möbler i enlighet med sina prisbelönta standarder, vilket kan ses i alla möbelkollektioner som de erbjuder.

Voice designar, tillverkar och monterar möbler för hand i Sverige för att skapa hållbara produkter för framtida generationer. Företagets designfilosofi innefattar ett fokus på tidlöshet och flexibilitet. Att skapa ett smart, anpassningsbart sortiment som kan följa med människor över tid när de växer tillsammans.

Voice – moderna svenska designmöbler

En stor del av framgången beror på den unika och spännande designen, men också på den skickliga kombinationen av klassiska material. Voice använder endast hållbart trä, stål, läder och högkvalitativa tyger. Allt tillverkas för hand i företagets egen fabrik strax utanför Jönköping i Småland, med hjälp av den senaste tekniken.

Voice är stolta över sitt högkvalitativa arbete och använder omsorg och precision för att upprätthålla hållbara produktionsmetoder. Detta gör det möjligt att erbjuda några av de bästa möblerna som finns tillgängliga, som är miljövänliga och inspirerade av svensk kultur.

Möbler som är en perfekt blandning av estetik och hållbarhet.

Voice formgivare tar till sig de senaste trenderna och har ett öga för innovativ design. Företaget strävar, som de beskriver det, efter att arbeta nära marknaden för att utveckla möbler som är både spännande i estetik och miljömedvetna.

Läs mer

Voice

Alento

Sidobord

Från 18 850 :-

Voice

Alento

Sidobord

Från 17 850 :-

Voice

Bloc Bänk

Hall förvaring

Från 14 500 :-

Voice

Bloc Hängare

Kroklist

Från 3 450 :-

Voice

Bloc Spegel

Helfigursspegel

Från 7 450 :-

Voice

Facet 120cm

Vägghylla

Från 3 790 :-

Voice

Facet 25cm

Vägghylla

Från 1 690 :-

Voice

Facet 60cm

Vägghylla

Från 2 590 :-

Voice

June

Sidobord /hylla

Från 15 450 :-

Voice

Levier 2

Vägghylla

Från 6 250 :-

Voice

Levier 3

Vägghylla

Från 9 550 :-

Voice

Levier 5

Vägghylla

Från 14 450 :-

Voice

Libro

Skåp

Från 11 950 :-

Voice

Libro topp

Toppskiva till skåp Libro

Från 1 400 :-

Voice

Lino

Väggskåp med spegel

Från 15 550 :-

Voice

Overtime skrivbord

Skrivbord med sarg

Från 9 150 :-

Voice

Overtime -hurts

Hurts

Från 6 250 :-

Voice

Overtime skrivbord

Skrivbord

Från 7 250 :-

Voice

Overtime -låda

Skrivbordslåda

Från 2 700 :-