Showing all 11 results

Stockamöllan

Stockamöllan

Sedan i början på 1900-talet har Stockamöllan tillverkar sina möbler med lika stor omsorg som med hög kvalitet. Där varumärkets utbud av stolar och bord har en stilren design som passa bra ihop. Något som gör det lätt att fritt kombinera ett utemöblemang för ditt hem och din uteplats. Stockamöllan är vida känd för sin tidlösa klassiker Lobby och SAL som blivit en föregångare för de flesta däckstolar.

Stolarna har även varit en favorit på flera fartyg för sin komfort och sitt genuina hantverk. Ett fartygen som haft stolen är Svenska Amerikalinjens lyxkryssare ”Gripsholm”, där den används utan att förlora sin elegans. Det är därför denna däckstol heter just SAL. Den designades för detta ändamål.

Tillverkningen av Stockamöllans produkter görs idag i miljövänlig, FSC-märkt teak och certifierad Teak A-grade, som håller högsta kvalité. De klassiska däckstolarna kan kombineras med snygga loungestolar med eller utan dynor, tillsammans med ett fyrkantigt eller runt bord. Möblerna kommer hålla i generationer. Dessutom blir de bara vackrare med tiden.

Läs mer

Stockamöllan

Alnö sidobord

Sidobord

2 795 :-

Stockamöllan

Hanö sidobord

Sidobord

2 590 :-

Stockamöllan

Haväng Rektangulärt bord

Bord, rektangulärt

12 650 :-

Stockamöllan

Haväng regissörsstol

Stol

2 870 :-

Stockamöllan

Haväng Runt bord

Bord, runt

Från 10 810 :-

Stockamöllan

Haväng Stort rektangulärt bord

Bord, fyrkantigt

13 340 :-

Stockamöllan

Lobby däckstol

Däckstol i teak

7 525 :-

Stockamöllan

Lobby SAL däckstolsdyna

Dyna

2 025 :-

Stockamöllan

Muskö lounge dyna

Dyna

1 955 :-

Stockamöllan

Muskö lounge

Loungestol

5 290 :-

Stockamöllan

SAL däckstol

Däckstol

6 350 :-