Showing all 21 results

SMD Design

SMD Design

SMD Design är ett svenskt designföretag som har funnits i nästan tre decennier. Företaget producera de flesta av sina produkter i sin egen fabrik i Reftele, Småland. Detta gör det möjligt för dem att utveckla mindre serier än vad som normalt skulle vara möjligt genom traditionella tillverkningssystem.

SMD är ett varumärke som omfattar kvalitet, design och hållbarhet. Företagets värderingar omfattar även öppenhet för nya idéer, socialt engagemang och ett genuint engagemang för lokal produktion.

I en strävan att göra produkter med en hantverksmässig anda tillverkar företaget de flesta av sina produkter lokalt. Detta gör det möjligt för dem att erbjuda mer hållbara varor för kunder som vill ha kvalitet som är byggd för att hålla länge.

Handla möbler som passar din livsstil

SMD Design är stolta över att alla deras produkter tillverkas med omsorg om detaljerna. De är övertygade om att denna omsorgsnivå resulterar i en slutprodukt av bättre kvalitet och en nöjdare kund.

Eftersom de inte har ambitionen att etablera ett stort varumärke på dagens globala marknad, hyllar de varje enskild produkt och dess ägare. Deras mål är helt enkelt att vara tillgängliga över hela världen för alla som vill uppleva SMD Design som något verkligt värdefullt.

Gör ditt boende till ett hem med produkter från SMD Design.

Så om du letar efter utemöbler, speglar, soffor, fåtöljer eller stolar – SMD Design har något för alla! Det är tydligt varför deras noggranna uppmärksamhet på detaljer sticker ut, eftersom det går perfekt ihop med den kvalitet som gör alla deras föremål unika och oförglömliga.

Designers och konstnärer samarbetar med SMD Design och delar med sig av sina filosofier om form, funktion och hållbarhet. Så det är ingen överraskning att många människor har lärt känna dem för deras otroliga designspråk. Ett språk som omfamnar hållbarhet samtidigt som det är innovativt på nya sätt.

Med designers som Stina Sandwall, Sanna Lindström, Jesper Ståhl och Form for You ombord har detta varumärke ett oöverträffat rykte när det gäller kvalitetsdesign!

 

Läs mer

SMD Design

Brunnsviken stol

Utomhus fåtölj/ stol

Från 7 955 :-

SMD Design

Brunnsviken Soffa

Utomhus soffa

Från 12 285 :-

SMD Design

Slow coffee table

Loungebord med stenskiva

Från 12 145 :-

SMD Design

Sticks Wall

Hängare för vägg

2 485 :-

SMD Design

Brunnsviken Bord 50cm

Utomhusbord 50cm

Från 6 795 :-

SMD Design

Brunnsviken Bord 70cm

Utomhusbord 70cm

Från 7 085 :-

SMD Design

Clock

Bordsur

575 :-

SMD Design

Haga 60/90

Oval spegel

Från 3 430 :-

SMD Design

Prunella

Blomsterbänk

5 035 :-

SMD Design

Spica

Adventsstjärna

2 345 :-

SMD Design

Konvex Pot 400

Kruka

4 070 :-

SMD Design

Konvex Pot 200

Kruka

2 420 :-

SMD Design

Konvex Pot 300

Kruka

3 115 :-

SMD Design

Tivoli 25

Kruka

Från 1 915 :-

SMD Design

Tivoli 30

Kruka

Från 1 915 :-

SMD Design

Tivoli 50

Kruka

Från 2 430 :-

SMD Design

Advent RE4

Elljusstake

1 845 :-

SMD Design

Spica Bow

Elljusstake

2 560 :-

SMD Design

Spica ljusstake antracite

Elljusstake

2 075 :-

SMD Design

Spica ljusstake vit

Elljusstake

Från 2 075 :-

SMD Design

Trolley round

Rullbord

4 805 :-