Showing all 3 results

Nevotex

Nevotex är en framstående leverantör av olika typer av textil, läder, tekniska material och verktyg som används vid inredning och möbeltillverkning. Företaget har omfattande erfarenhet, expertis och passion för form, kulör och textur, och hjälper kunderna att realisera sina idéer. Sortimentet på Nevotex innehåller ett stort antal tyger, material och tillbehör.

Lisa Larson – folkkära motiv

Ett spännande samarbete mellan konst och hållbara tyger har resulterat i en unik kollektion av kuddfodral och metervara. Lisa Larsons härliga motiv, såsom lejonet Leo, zebran Zebra och katten Mikey, pryder nu miljömärkta tyger från Italien. Trycken, som är gjorda i Sverige av Stallaholm, är av hög kvalitet och sömnadsproduktionen av kuddfodralen sker på Nevotex i Sverige. Faktum är att produktionen sker i ett spännande integrationsprojekt för nyanlända, där tre duktiga kvinnor sitter i företagets ateljé och monterar blixtlås samt syr ihop varje kuddfodral för hand på sina symaskiner.

Denna kollektion är ett bevis på att det är möjligt att kombinera estetiskt tilltalande konstverk med hållbara material och socialt ansvarstagande produktion.

Läs mer

Nevotex

Katten MIKEY kudde

Prydnadskudde

995 :-

Nevotex

Lejonet LEO kudde

Prydnadskudde

Från 795 :-

Nevotex

Zebran ZEBRA kudde

Prydnadskudde

Från 795 :-