Showing all 16 results

Muurame

Muurame

Det finska företaget Muurame strävar efter att erbjuda designmöbler för alla livssituationer och miljöer. Muurame har en bestående popularitet tack vare sin modularitet. Där möblerna kan anpassas till olika storlekar och stilar i hemmet genom att lägga till fler delar efter behov. Alla delar följer ett konstruktionssystem som utvecklades på 1950-talet. Oavsett om du köper nya möbler eller plockar upp klassiker från ditt barndomshem kommer de att passa till allt annat.

Anpassningsbara möbler föddes i en barnfamiljs vardag.

Inredningsarkitekten Pirkko Stenros har stått för designen av Muurame-möbler i över 60 år. Detta finska företag började med en säng som hon designade när hennes förstfödda föddes och det blev snart en modulär kollektion när fler barn tillkom i familjen! Hon har åtagit sig att designa tidlösa, hållbara möbler som är ekologiska eftersom de ofta följer Pirkko från hem till hem i Finland.

Pirkko Stenros har en lång historia av möbel- och inredningsdesign i Finland. Till en början arbetade hon på Artek i ungefär fem år innan hon flyttade hem till Muurame. Där hennes familj ägde Veljekeset Vaara möbelfabrik sedan den grundades 1925 av Pirkkos farbror.

Muurames modulära designmöbler.

Muurame erbjuder ett sortiment av moderna designmöbler som aldrig går ur tiden. Deras möbler är perfekta för att inreda ditt hem eller kontor, och de erbjuder till och med dolda fack för att skapa mer öppet utrymme i rummet. Muurame har den perfekta lösningen paketerad i sina produkter. Även inom budgetgränserna samtidigt som de erbjuder unika inbyggda funktioner.

Alla Muurame-möbler är handgjorda i Nastola, Finland, av lokalt anskaffat skandinaviskt virke. Muurames produkter säljs i mer än 40 länder runt om i världen.

Möbler med hög kvalitet och hållbarhet.

Muurames möbler är både kreativa och hållbara, med en perfekt blandning av högkvalitativa material. De använder metall eller trä för att skapa vackra produkter som håller i många år. Samtidigt som de passar ditt förvaringsbehov.

Muurame är en viktig del av den finska möbeltillverkning. De nyaste linjerna från detta företag är inte bara funktionella utan också snygga med sin moderna design för alla rum i ditt hem, till exempel TV-stativ, skåp eller matbord. Förvänta dig inget mindre än perfektion när det gäller dessa designer eftersom de aldrig misslyckas med att imponera på gästerna med kreativitet och originalitet.

Läs mer

Muurame

Jolla

Tillbehör till säng

Från 750 :-

Muurame

Jolla

Växa säng

Från 6 525 :-

Muurame

Jungmanni

Tillbehör till säng

Från 935 :-

Muurame

Jungmanni

Säng

5 700 :-

Muurame

Jungmanni Bunk bed

Våningssäng

25 700 :-

Muurame

Jungmanni Bunk bed

Våningssäng

22 575 :-

Muurame

Jungmanni Loft

Loftsäng

Från 16 900 :-

Muurame

Milla

Tillbehör till säng

Från 800 :-

Muurame

Milla Crib

Spjälsäng/ soffa

Från 7 280 :-

Muurame

Muurame 109x52cm

Skrivbord

Från 8 510 :-

Muurame

Muurame 109x39cm

Litet skrivbord

Från 7 290 :-

Muurame

Muurame 161x72cm glossy

Skrivbord med lådor

Från 15 570 :-

Muurame

Muurame mediabänk

Mediabänk

Muurame

Slimmi höj- och sänkbart

Skrivbord höj- och sänkbart

15 000 :-

Muurame

Slimmi L 164x52cm

Skrivbord

Från 7 395 :-

Muurame

Slimmi L 164x52cm med hurts

Skrivbord med hurts

Från 11 390 :-