Showing all 10 results

Klong

KLONG

Ljudet av klingande metall är lätt att känna igen. Klong skapar sitt eget ljud med det svenska varumärket som värnar om tidlösa föremål och upplevelser. Klong kombinerar det du ser på ytan, men tar sedan ett steg längre utan att göra dig besviken eller visa alla sina kort på en gång!

Ett svenskt varumärke med målet att producera produkter som inte bara är underhållande, utan också värdefulla och hållbara. Klong skapar föremål där funktion, material och form smälter samman till något som inte bara underhåller nu, utan även i framtiden. Något som känns bra att ge eller ta emot. Föremål som kommer att överraska och glädja oss i många år framöver.

Klong påminner oss om att inte ta saker och ting för givet. En vas kan vara mer än bara något att hålla blommor i. Den kan också vara en behållare för minnen, ett föremål som kan föras vidare och som ger ett mervärde till våra hem. Saker som kanske inte är uppenbara vid en första anblick, men som gör att du kommer att uppskatta föremålet mer med tiden.

Det handlar inte om trender, det är tidlöst.

Ända sedan Klong grundades år 2000 har Eva Hjertberg försökt skapa en unik och innovativ kollektion som kan bli framtidens klassiker. Hennes vision är att ha lekfulla men högkvalitativa produkter med egen design. Företaget vill ha en långsiktig vision före modetrender. För de vill ha produkter som håller längre än bara en säsong eller ett år.

En vas för blommor som blommar med din kreativitet.

Den vanliga Äng vasen är ett bra exempel på detta. Designad av Eva Schildt, med den bakomliggande idén att göra det mer kreativt att sätta ihop blomsterarrangemang. Med en klassisk form i kombination med en innovativ detalj i metallinsatsen kan du arrangera dina blommor hur du vill. När det gäller dessa små detaljer som gör saker och ting vackra är det ingen överraskning att Klong har blivit så känt för just sina vaser.

Klong Äng vasen finns i tre olika storlekar, vilket gör den till ett vackert tillägg i alla rum, oavsett om den står på matbordet eller vid fönstret.

Där tidlös design möter innovativa nya tillbehör

Klong producerar ett ständigt föränderligt sortiment av inredningsdetaljer som är utformade för att hålla länge. Klong ligger alltid i framkant när det gäller design och samarbetar med gamla och nya kreatörer. För att producera tidlösa föremål utan att låta sig påverkas av trender. Dessa samarbeten gör Klong mer modeorienterad och intressanta på sitt eget sätt.

Samtidigt släpps nya tillbehör på Klong. Gloria-ljusstaken kan till exempel förvandlas till en vacker vas med en glasinsats.

Klongs tidlösa design är ett vackert tillägg till varje hem och en utmärkt present.

Läs mer

Klong

Constella mässing

Ljusstake

1 125 :-

Klong

Äng liten

Vas

900 :-

Klong

Äng Rektangulär

Vas

1 400 :-

Klong

Äng stor

Vas

1 550 :-

Klong

Gloria – Mässing

Ljusstake

Från 1 200 :-

Klong

Gloria – Aluminium/Silver

Ljusstake

Från 1 200 :-

Klong

Constella glasinsats

Glasinsats

425 :-

Klong

Constella aluminium

Ljusstake

800 :-

Klong

Constella Gift box

Ljusstakar och liten vas

Från 400 :-

Klong

Marriage

Ljusstake

700 :-