Showing all 6 results

Kilroy Indbo

Kilroy Indbo

När du letar efter en matta är det viktigt att veta att de finns i olika former och storlekar. Kilroy Indbo erbjuder allt från enskilda handgjorda mattor till stora områdesmattor. Detta danska företag har funnits sedan 1994 och har varit troget sina rötter. De erbjuder kvalitet på högsta nivå vilket gör deras produkter värda att kolla in!

Kilroy Indbo är ett företag som kombinerar både nordisk tradition och aktuella trender. Att kunna leverera produkter av hög kvalitet är av stor vikt. Företaget samarbetar ständigt med leverantörer för att uppnå detta mål.

Samarbetar med lokala tillverkare

Kilroy Indbo är ett företag med en lång historia av arbete för att stödja traditionellt hantverk, miljön och ärliga affärsmetoder. De arbetar hårt med transparens i leveranskedjan och miljövänliga produktionsmetoder för att skapa sitt breda utbud av mattor för alla rum!

Kilroy Indbo erbjuder mattor i 100 % naturlig ull som är tillverkad av helt ny ull med ett naturligt innehåll av lanolin. Det naturliga lanolininnehållet lämnar också ett osynligt skyddande lager på mattans yta, vilket gör den smutsavvisande. Detta innebär att deras mattor inte smutsas ner av damm och jord lika snabbt som andra.

Högklassig handvävd vändbar Kelim mattor

Kilroy Indbo erbjuder ett brett sortiment av produkter som är gjorda för att hålla länge. Med sin uppmärksamhet för detaljer är detta ett mattföretag du kan lita på när det gäller ditt hem! De fokuserar på att leverera högsta kvalitet på sina mattor, som är handgjorda.

I detta sammanhang har Kilroy Indbo fått den erkända kvalitetsmärkningen Woolmark. En garanti på att deras mattor uppfyller de krav som ställs på produkter tillverkade av ull.

Företaget är också medlem i Care & Fair, en organisation som arbetar hårt för att bekämpa barnarbete i länder som Nepal, Indien och Pakistan. Genom att köpa mattor från Kilroy Indbo stödjer du deras arbete för att uppmuntra hållbara metoder.

I dag vill vi alla ha kvalitetsprodukter som håller i många år framöver. Gösta Westerberg Möbel erbjuder dig mattor av oöverträffad kvalitet som inte bara håller länge utan också ser bra ut och ger en mysig atmosfär i ditt hem.

Läs mer

Kilroy Indbo

Copenhagen

Handvävd matta i ull

Från 3 450 :-

Kilroy Indbo

Nanok

Matta i argentinsk ull

Från 3 150 :-

Kilroy Indbo

Napoli

Vändbar hårdvävd matta

Från 3 150 :-

Kilroy Indbo

Pilas

Matta

Från 2 100 :-

Kilroy Indbo

Sava

Handvävd vändbar kelim

Från 2 850 :-

Kilroy Indbo

Savannah

Hårdvävd kelimmatta

Från 3 450 :-