Showing all 6 results

Freemover

Maria Lovisa Dahlberg startade 2004 företaget Freemover som har sin verksamhet i Sigtuna. Företaget är svenskt men varumärket finns globalt med fokus på Europa och Nordamerika. Samma år som starten så fick de direkt en succé med lanseringen av ljusstaken Rolf, och den är fortfarande en storsäljare. Namnet Rolf kommer från hennes pappa, som varit en inspirationskälla för henne. Senare designade hon ljusstaken Inga som fått namnet efter hennes mamma.

Freemover vill med formgivningen förmedla upplevelser och sammanhang genom grafisk, produkt och färger. Produkterna ska frambringa en känsla i relation till sin omgivning. Där några av nyckelorden i formgivningen är enkelhet och produktkvalitet.

Nya färger tas fram så att de ska passa med redan existerande kollektion. Allt för att du som kund ska kunna komplettera med ny ljusstake och kombinera den med de som redan finns hemma. Hos oss på Gösta Westerberg Möbel har vi både Rolf och Inga i alla tänkbara färger. Vilka färger du tycker om är naturligtvis personlig, och aldrig rätt eller fel.

Läs mer

Freemover

Inga M

Ljusstake

445 :-

Freemover

Rolf L

Ljusstake

490 :-

Freemover

Rolf M

Ljusstake

460 :-

Freemover

Rolf S

Ljusstake

430 :-

Freemover

Rolf – Ek

Ljusstake

Från 440 :-

Freemover

Inga S

Ljusstake

425 :-