Showing all 5 results

Fredericia Furniture

Fredericia Furniture är ett danskt möbelföretag med en rik historia som går tillbaka till 1911. Företaget grundades med målet att skapa vackra, tidlösa möbler som bara skulle bli vackrare med åren. Fredericia Furniture erbjuder högkvalitativa möbler med klassisk design som kan föras vidare från generation till generation. Företaget bygger på en etisk grund. Detta syns i användningen av naturmaterial, etiska tillverkningsprocesser och respekt för de människor som dagligen använder deras inredning. Thomas Graversen äger numera Fredericia Furniture och har bevarat företagets ursprungliga mål att producera användbara och vackra möbler som håller för tidens tand.

Fredericia Furniture är ett möbelföretag som samarbetar med en liten grupp noggrant utvalda designers för att skapa modern design. Teamet består av både etablerade designers och nya talanger, vilket gör det möjligt för företaget att skapa högkvalitativa produkter som är unika för varumärket. De använder noggrant utvalda material och ägnar uppmärksamhet åt detaljer för att skapa produkter som är både funktionella och snygga. Företagets engagemang för kvalitet är tydligt i varje aspekt av verksamheten och kunna leverera möbler som uppfyller dagens krav.

Den unika kombinationen av design och komfort.

Fredericia Furniture strävar efter det bästa inom design. Detta återspeglas i deras val att endast samarbeta med de mest kända och skickliga formgivarna, såsom Jasper Morrison och Space Copenhagen. Denna kombination av skicklighet och kreativitet resulterar i produkter som inte bara är vackra, utan också bekväma och tidlösa. Swoon-fåtöljen är till exempel ett perfekt val för alla hem eller offentliga utrymmen. Den har ett gjutet skal klätt i tyg eller läder med mjuka tygkuddar. Swoon-fåtöljen är idealisk för alla områden i hemmet eller på arbetsplatsen. Den finns i en mängd olika färger, tyger och mönster för att komplettera din inredning.

Fredericia Furnitures Spanish Chair är ett klassiskt exempel på Børge Mogensens innovativa sätt att arbeta med design. Konstruktionen av massiv ek och sadelläder gör stolen hållbar, medan den unika formen garanterar att den bara blir bekvämare med åren. Den spanska stolen lanserades som en del av en innovativ utställning om vardagsmiljöer redan 1958, men dess popularitet gör att den fortfarande är relevant idag. Fredericia Furnitures engagemang för kvalitet innebär att den spanska stolen garanterat kommer att bli en tidlös klassiker.

Vackra kvalitetsmöbler som håller länge

Fredericia har åtagit sig att producera möbler med högkvalitativa material som håller i årtionden. De använder moderna produktionstekniker för att bygga attraktiva produkter, samtidigt som de fokuserar på design och hållbarhet. Allt för att deras kundkrets kan njuta av skönhet och varaktigt värde när de köper Fredericias möbler.

 

Läs mer

Fredericia Furniture

J39 Mogensen Stol

Matstol

Från 6 465 :-

Fredericia Furniture

Mogensen 6286 Matbord

Matbord

Från 71 100 :-

Fredericia Furniture

Mogensen 6386 Matbord

Matbord

Från 85 440 :-

Fredericia Furniture

Mogensen C18 Matbord

Matbord

Från 43 630 :-

Fredericia Furniture

Swoon Lounge Chair

Fåtöljen

Från 36 540 :-