Showing all 4 results

Norell

År 1954 startade Arne Norell sin egen verkstad i Solna, Stockholm. Efter några år flyttade han till Småland och inspireras av det danska formspråket. Där formger han sittmöbler genom att använda sig av olika material som svarvat trä, böjträ, stödläder, tyg, skinn och metall. Allt för en kombination av komfort och lätthet. Många av modellerna kom först i produktion efter hans bortgång.

Tillverkas för hand

Än i dag är det ett familjeföretag med egen fabrik i Småland, och tillverkningen av alla möbler görs för hand med stor noggrannhet. Möblerna tillverkas med svenska material av högsta kvalitet för att få fram en bra funktion, hållbarhet och en tidlös design. Deras skickliga hantverkare har dessutom stora möjligheter att klä om din favoritmöbel om det skulle behövas.

Norell har i dag utvecklat både moderna och klassiska möbler som uppfyller många olika behov. Under åren har deras möbler belönats med utmärkelser och finns på många ställen i världen, ambassader, hotell, svenska Riksdagshuset, restauranger och självfallet privata hem.

Kontakta oss på Gösta Westerberg Möbel om du är intresserad av en unik svensk design som faller dig i smaken. En Norell möbel som kommer finns med dig under lång tid.

Läs mer

Norell Möbel

Kontiki soffa 3-sits

Soffa 3-sits

79 930 :-

Norell Möbel

Sirocco

Fåtölj

Från 25 580 :-